Radio escolar, una experiencia en el áula

2 Comentarios Agrega el tuyo

  1. M.Carmen dice:

    Hola Ignasi , soc M.Carmen (flauta proeso) , a l’insti de San Joan d’Alacant García Berlanga , es va fer un taller de Ràdio i va tindre molt bona acceptació entre els alumnes i al centre.Salutacions.

    1. Hola MCarmen,
      M’alegre de que estigues a Alacant. Jo he començat una activitat de radio amb alumnes de 4t i altres grups especials, i et puc dir que es una experiència molt gratificant. Si al institut al que estàs hi ha documentació del taller o una web o blog de la activitat en el que es puga vora el que fan m’envies un email amb tot. Vore el que fa la gent es el que més ens ensenya. Gracies

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s