Con PROESO en “La Música i el Planeta Terra”

cartell_tavernes_proeso_1

El conjunto instrumental PROESO presenta “La Música i el planeta Terra”, un concierto solidario en familia a beneficio de la infancia haitiana damnificada por el huracán Matthew.

Se celebrará el sábado 18 de febrero a las 19:30h. en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna (Valencia), con el siguiente programa:

Grup Instrumental Proeso
Director: Teo Aparicio-Barberán

– Liberty Fanfare, de John Williams

– Destellos en la Penumbra (Poema para fliscorno y banda), de Teo Aparicio-Barberán
Solista: Ignasi Climent Mateu
Reconocimiento póstumo a nuestro compañero Antonio Chover Sales

– Planet Earth (3rd Symphony), de Johan de Meij
Lonely Planet
Planet Earth
Mother Earth

– Happy Siphal, de Teo Aparicio Barberán
Con la participación del coro de alumnos del CEIP Sant Miquel de Tavernes de la Valldigna

PROESO

PROESO és un Conjunt instrumental de docents de música de la CV i una Associació sense ànim de lucre, amb una trajectòria educativa, musical i solidària consolidada de 9 temporades.

Realitza diferents projectes didàctics i interdisciplinaris en cada curs, que finalitzen amb tres o quatre concerts de gran qualitat artística i musical: Un concert instrumental per als col·legis i instituts, o Concerts en Família a més de dos Concerts-espectacle amb la Coral PROESO, Cos de Ball, artistes convidats i la Banda simfònica PROESO als millors auditoris de les tres províncies, als quals s’han arribat a distribuir més de 2.000 entrades per concert, possibilitant així l’ampliació de l’oferta cultural de les ciutats i demostrant l’interès per les activitats PROESO per part del públic en general.

Ha participat en projectes de gran envergadura, com ara ““La Música ens fa créixer” junt a Plácido Domingo, la Trobada de Música de la “Mostra Viva del Mediterrani 2015”, o la participació en l’acte de cloenda de la macro trobada “Primavera Educativa”.

Des de 2012, treballa amb la ONGD anomenada BUSF per ajudar a la infància més desfavorida per catàstrofes naturals, realitzant projectes solidaris per la Cooperació Internacional, com ara la creació d’una Xarxa de centres educatius i solidaris: PROESO-HAPPY SIPHAL i 3 projectes nous amb un eix comú: l’Aprenentatge Servei a l’educació global a través de la música

Teo Aparicio Barberán

Naix a Enguera l’any 1967. Estudia saxòfon, contrabaix, piano, armonia, contrapunt i fuga, composició i direcció d’orquestra, aconseguint dos premis d’honor a l’acabar els seus estudis en els conservatoris superior de València i Girona.Teo Aparicio és Doctor en Música per la Universitat Cardenal Herrera CEU i membre de l’Acadèmia de la Música Valenciana.

Ha sigut titular d’algunes de les més importants bandes amateurs de la nostra comunitat, incloent la de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, durant tres anys. A més, ha dirigit, com a director convidat, pràcticament la totalitat de bandes professionals d’Espanya i de països com Cuba, Bèlgica, Portugal, Holanda, Rússia, Japó, Colombia i Costa Rica.

La seua producció musical està formada per més de 150 composicions de diferents gèneres i estils, i recollida en més de 15 discs compactes, alguns d’ells monogràfics.

Entre altres reconeixements, és posseïdor del Premi Euterpe en 2012 a la millor creació simfònica.

Forma part del cos de professors de secundària de la Generalitat Valenciana, desenvolupant la seua tasca docent des de l’any 1995.

cartell_tavernes_proeso_2

Programa